Turism

Zonă cu o deosebită frumuseţe şi bogăţie naturală, comuna Teliucu Inferior reprezintă un punct de atracţie pentru numeroşi turişti. Lacul de acumulare de la Cinciş oferă turiştilor români şi străini o gamă largă de posibilităţi de recreere şi de odihnă: înot, schi nautic, concursuri de popice, întreceri sportive,pescuit, drumeţii,etc.

Aici s-au construit Motelul de la Cinciş, Complexul Mittal Steel şi alte spaţii de cazare care dispun de un nr. total de 140 locuri de cazare .

Toate satele din comună, prin aşezarea lor în zonele de deal sau vale, prin ospitalitatea oamenilor,oferă multe oportunităţi de dezvoltare a turismului , chiar şi a agroturismului.Pentru ca acestea să poată fi puse în practică este necesară o mai mare implicare în promovarea zonei din toate punctele de vedere( inclusiv identificarea unui produs care să devină brandt al zonei).

Totodată, zona noastră este locul de trecere spre ţinutul pădurenilor cu care se învecinează, un alt punct forte pentru dezvoltarea turistică de viitor.